Samsung Galaxy S21 přijde již v lednu!

Také netrpělivě čekáte na to, co nám přinese nový Samsung Galaxy S21? V našem článku jsme se podívali na to nejdůležitější.

Podle všeho by nový Samsung Galaxy S21 měl přijít už 14. ledna. Máme fotografie, některé specifikace a dohledali jsme i video funkčního prototypu! V tomto článku Vám prozradíme vše, co potřebujete vědět o Galaxy S21 několik týdnů před jeho oficiálním uvedením na trh.

Ačkoliv žádnou ze zmíněných informací Samsung nepotvrdil, čerpali jsme ze zdrojů, které měly dosud vždy velkou přesnost.

Zdroj: Winfuture

Fotografie Samsung Galaxy S21

Na německém portálu Winfuture.de byl publikován tento článek. Najdeme v něm produktové fotografie Samsungu Galaxy S21. Tyto fotografie ukazují hned několik věcí. Jednou z těch méně překvapivých je to, že Galaxy S21 bude prodáván v alespoň dvou velikostních variantách. Trochu víc by Vás mohlo překvapit to, že podle těchto fotografií mají obě velikostní provedení stejnou sadu zadních fotoaparátů. Přední punch-hole kamera je také stejná, na rozdíl od Galaxy S10 kde ji měli rozdílné varianty jinak zpracovanou. Nabízí se také pohled na několik barevných provedení. Článek plný fotek si určitě projděte.

Video Samsung Galaxy S21

Na YouTube se zároveň poměrně nedávno objevilo video od uživatele, který tvrdí, že má funkční prototyp Galaxy S21. Video působí důvěryhodně, protože telefon vypadá tak, jak se očekává, že S21 vypadat bude. Ve videu se také můžete podívat na Geekbench skóre tohoto prototypu, které však očekáváme v produkčním modelu vyšší.

https://www.youtube.com/watch?v=pLsQIIUdGDA

Video nabízí pohled na tento telefon z více úhlů a vypadá to tak, že nová vlajková loď Samsungu nebude vybavena zahnutým displejem jako její předchůdci. Na povrch uniklo další video, které ukazuje tento prototyp ze stran.

https://www.youtube.com/watch?v=nnJ3LGf6Lko

Základní specifikace

Samotný telefon by se měl na trh dostat ve třech velikostech: 6.2 „, 6.7“ a 6.8 „. Velmi rozsáhlý leak, ktery se da najít na portále Android Police, nám odhaluje vše, co se bude skrývat uvnitř nového Galaxy S21. Doporučujeme Vám projít si přehlednou tabulku, kterou v jejich článku najdete, ale to nejdůležitější shrneme i zde.

Všechny 3 modely by měly mít displej s obnovovací frekvencí 120 Hz a rozlišením WQHD Plus. Také by měly disponovat procesory Snapdragon 888 (alespoň zámořské verze), který disponuje efektivnějším 5G čipem a lepší výdrží na jedno nabití. 5G konektivita je již v tomto segmentu vnímána jako samozřejmost.

Podle Reuters by řada Galaxy Note měla být ukončena. To vedlo k myšlence, že nový Galaxy S21 by mohl disponovat stylusem S Pen. Takové tvrzení se však zdá být poměrně odvážné. Samsung Galaxy S21 se zatím nezdá být až tak velkým krokem dopředu oproti S20. V lednu uvidíme, co Samsung před veřejností ještě skrývá.